Ons team

Ons team bestaat uit 4 reislustige medewerkers. Allen gemotiveerd, passie voor reizen, vakkundig en servicegericht. Wij stellen ons graag aan u voor:

Johanna Boskamp 

Mijn naam is Johanna Boskamp en ik ben eigenaar van reisbureau De Haan. In 1991 ben ik als reisadviseuse bij Reisbureau de Haan gestart en in 2011 ben ik samen met mijn toenmalige partner Liesbeth Rodenburg het ondernemerschap aangegaan. 1 januari 2017 is Liesbeth gaan genieten van haar vrije tijd en sta ik samen met mijn enthousiaste team voor u klaar.
 
Het werken in de reiswereld is mijn passie. Het contact met klanten; je verdiepen in hun wensen en met een goed voorstel komen zodat ze een fantastische vakantie tegemoet kunnen zien. En voor een volgende reis bij ons terug komen! Daar is het allemaal om begonnen!
 
In de loop der tijd heb ik al een heleboel mooie bestemmingen mogen zien, die ik kan aanbevelen! Ik heb ook ervaren dat je niet perse ver hoeft te reizen om een fantastische vakantie te hebben; een paar dagen uitwaaien op Texel of culinair genieten in Maastricht helpt vaak ook goed om je te ontspannen.
 
Bijzondere herinneringen heb ik aan Zuid Afrika, waar ik een mooie rondreis heb gemaakt; Sri Lanka, een prachtig land met zoveel mogelijkheden, USA, een roadtrip met het gezin, kortom te veel om op te noemen.
Mijn ultieme droom is een rondreis door Chili te maken, van het noorden naar het zuiden-Patagonië , de uiterste zuidpunt met ruige landschappen en wilde dieren.
Met veel plezier deel ik mijn ervaringen met u. Kom gerust langs of maak een afspraak zodat u niet hoeft te wachten.

johanna@reisbureaudehaan.nl

Cynthia Gal

Mijn naam is Cynthia Gal en ik ben begonnen bij Reisbureau de Haan in 1999. Toen was het reisbureau nog in handen van meneer de Haan.
Wat is er veel veranderd in de reiswereld sindsdien! Het leukste vind ik het contact met de klanten en uw wensen uit te werken tot de ideale vakantie.

Als ik een favoriete bestemming moet kiezen waar ik ben geweest dat denk ik direct aan mijn vakantie in Canada! Wat een prachtig land en lieve mensen. Graag zou ik hier nog een keer naar terug willen met mijn gezin.

In de jaren dat ik bij ‘De Haan’ werk heb ik al veel gezien; o.a.. Mexico, Thailand, Aruba, Curaçao. En ook binnen Europa; veel Griekse eilanden, Denemarken, Frankrijk en natuurlijk Spanje. Ik heb het geluk gehad een keer te mogen cruisen langs de Noorse Fjorden; deze studiereis was heel uniek en bijzonder en denk ik vaak aan terug…..

Met veel plezier deel ik mijn ervaringen met u! Hopelijk tot snel.

cynthia@reisbureaudehaan.nl
 

Cindy van der Bent

Enthousiast, vakkundig, sociaal en pro actief. Deze eigenschappen omschrijven Cindy het beste.
In de jaren dat zij werkzaam is op het reisbureau heeft zij veel ervaring opgedaan met de verkoop van reizen en alles wat daarmee samenhangt.

De favoriete bestemming van Cindy is de Nederlandse Antillen
cindy@reisbureaudehaan.nl